header_image

Effektiv eiendomsannonsering i Finansavisen

Eiendomsannonser i Finansavisen gjør det enkelt å nå en kjøpevillig målgruppe. Til sammen har Finansavisen 200.000 lesere daglig på papir + nett – dette er lesere som kjøper og investerer langt mer i eiendom enn gjennomsnittet.

Finansavisen har mest redaksjonelt stoff om eiendom av alle aviser i Norge, og har satt fokus på bolig hver fredag. Vi skriver om de dyreste boligene, utbyggingsprosjekter og gode og dårlige avtaler og vi gir leseren solid bakgrunn for egne meninger om boligprisutviklingen. Boligstoffet vårt er derfor godt lesestoff som også vekker kjøpelysten og investeringslysten. 

Som alle andre mediehus opplever også vi en kraftig trafikkøkning. Finansavisen.no har siste månedene hatt en all time high på sidevisninger og trafikk. Unike brukere er opp over 20% i uke 11 til 800.780 unike brukere. Nyhetsbehovet har aldri vært større i Norge og trafikktallene fortsetter å øke på alle enheter, også denne uken. Distribusjon og trykk av papiravisen går som normalt, og det gjelder også trykk og produksjon av våre magasiner.

"Jeg er svært glad for og stolt over at antall lesere av Finansavisens papirutgave øker så kraftig som 15 prosent. Papiravisene er ikke døde", sier redaktør Trygve Hegnar i en kommentar. "I disse koronatider øker også Finansavisen.no dramatisk, så jeg tror det er riktig å si at papir og digitalt kan vokse samtidig."

Ønsker du tilbud på annonser for salg av bolig- og fritidsbolig?

Send mail til eiendom@finansavisen.no eller ta kontakt på 23 29 63 00 og vi hjelper deg!